3452112545 meter över marken

jag smsade min bästa kompis. försökte förklara hur dåligt jag mår. hon skämtade bort det. 2015 har pågått i 29 dagar- 29 förjävliga dagar fyllda av ångest, självhat och depression. 

..

Mitt i gråten kommer jag till insikt. Jag kommer aldrig ta mig ur det här. När jag tror jag kan klamra mig fast vid kanten och ta mig upp knuffas jag ner igen. Jag kommer aldrig leva ett vanligt liv. Jag kommer aldrig kunna ha ansvar, ingen familj, inga barn. Jag kommer vara ensam. För första gången på flera år vill jag faktiskt inte leva längre. Jag ser inget ljus i tunneln. 

Fix you

Mår så pissigt idag. Tårar strömmar. Ångesten värker. Hjälp mig någon innan jag drunknar

A new beginning

Försöker gå ner i vikt hälsosamt. Räknar kalorier. Går sådär att äta normalt. Äter i princip bara frukt eller hets. Men håller mig till mina kalorier. Veckodagarna går bättre eftersom jag då äter på jobbet. Ska avsluta innna jag spårar men jag har på en vecka gått ner 1,1kg. 8% närmare mitt 20 veckors mål. 

1 januari 2014

Nya årets första dag: ångestfylld. Även fast det var ett brott/vandalism känns det förjävligt och jag pendlar mellan arg och superledsen. Ångesten rycker i kroppen så jag knappt kan sitta still. Såg Thinspiration på Netflix. Grinade i två timmar. Nää 2015 ser inte ljust ut.

Jävla fittor

Kom hem vid 18 igår med tjejerna. Ser en brandbil och blåljus. Någon har tänt eld på min bil och en till på gatan. Min är helt utbrunnen och har exploderat. Gråter ut gamla året. Gråter in nya året. Varför kan endel små fittor inte hålla sina händer i styr?! Vittnen såg någon kasta in något i bensintanken. Boom. fml