själsfrände

Det känns som om C är min själsfrände. Jag kan känna honom i varenda cell i min kropp. Idag möttes vår blick och jag frös, varenda fiber på helspänn. Sen gick någon in i mig, vår bubbla försvann och jag sprang snabbt upp på mitt kontor. FAN

Stark

Hej!
 
'har varit och träat, blev arg ang. förra inlägget så jag tog ut lite ilska på gymmet. Nu värker kroppem. Ska kila till affäre och köpa cola zero (livselixir!). Känner mig ganska bra idag.

Nej!

 
 
Jag har på senaste tiden tänkt extremt mycket på sex och förhållanden. Hur mycket jag ångrar att de flesta jag haft sex med bara är randoms. Min oskuld av någon jag knappt minns, för jag var full, han var full. träffade finaste C, med honom var allt bra. Sen äcklet, som tjatade och tjatade så jag ställde upp på saker jag inte ville. som fortsatte fast jag grät och inte kunde andas, sa att det tände honom om jag skulle kräkas  Han som fick mig att känna mig smutsig. Ändå gick jag tillbaka. Fast det oftast var förenat med att jag fick ont. jag skulle sagt nej, men jag törstade så den lilla närhet han gav.
 
 

som att skrika under vatten

jag mår så dåligt. jag sjunker. undrar varför ingen kan se igenom mitt falska leende. jag har nästan ständigt tårar i ögonen, alltid redo att svämma över. hela jag skriker inombords en ingen hör mig. falsk fasad till perfektion.