The first cut is the deepest

Ser att endel skrivit om hur de minns besök hos skolsköterskan. Jag minns en gång i trean (tror jag). Minns det lite suddigt (som allt jobbigt, hej förträngning). Sitter i matsalen med tjejer i klassen, min kompis S frågar en av fritidsfröknarna om hon var smal. Ja svarar fröken. Jag då? frågar en annan. Ja. Jag då frågar jag. Njaa.. och tystnad. Du är lite knubbig. Hur jag skäms. Att jag går runt dagarna efter och drar in magen. Jag har tittat på bilder från den tiden, jag VAR inte större än de andra. jag var längre och normal för min längd. Men just denan stund är så fastetsad i mitt medvetenade att jag tror jag tog det för en sanning. Jag var ju redan tjock. 
 
Jag undrar verkligen hur personal i skolan kan kasta ur sig sådant. Vad spelar det för roll om en 10åring är lite knubbig, man växer ifrån det. Men endel av oss är känsliga, de du minst anar tar varje ord, en oaktsam kommentar som sanning. Det kan krossa mig. jag och en av mina bästa vänner skämtade och kallade varandra olika djur. Tillslut kallade hon mig valross. BAM, som en jävla kniv på insidan. Jag vet att det inte var något hon tänkt på, en sak som inte betyder något för henne. Men jag grät mig till sömns den kvällen. Så jag tänker - om hon bara sagt att jag var smal - hur hade mitt liv då varit?

Thinking about all that went wrong

Alltså jag har så svårt att "sälja" in mig själv. Jag vet att jag är dukig på mitt jobb, att jag har oerhört lätt att lära mig, är självgående and what not. Men om jag intervjuas för ett nytt jobb och de frågar "varför ska vi anställa dig" är jag helt nollställd. Jag tror allt hänger på min självkänsla, jag måste bygga upp den och tycka om mig själv. Jag kan inte gå förbi en spegel utan att tänka elaka saker om mig själv.

mat mat mat, ständigt i mina tankar

Chips är min svaghet. När jag hetsar börjas det med chips, sen jäklar åker allt i skåpen ner i en himla fart. Numera har jag inget hetsvänligt hemma, så igår hetsade jag en blomkål. Meeen... skäms så i affären när jag ska köpa hetsmat. Som om alla vet vad jag ska hem och göra. Funderar på chew and spit men jag har aldrig tagit tag i det. Fetto!

Känner mig förövrig jätteuppblåst, som en ballong. Inte känt mig tom på dagar. Blää. resten av veckan ska jag köra no carb, all veggies.

Mat upptar alla min tankar. jag vaknar och tänker vad jag ska och inte ska äta. Sen maler det på under hela dagen. Vad får jag äta, vad får jag inte äta. Om man ändå kunde leva på luft.

run baby

Large
Är så äcklad av allt mitt fett. Har fetångest att jag inte tränat idag, men min gymbag ligger i pappas bil så jag får inte tillbaka det först på lördag. Suuuuuck. Jag som var ledig onsdag, torsdag och imorgon. Hade planerat 2 träningar om dagen. Kan inte springa heller för mitt knä är fuckat och skorna är i gymbagen. Tror inte mina fötter klarar en löparrunda i converse.